Mercedes importeren? Wij halen ‘m voor je uit Duitsland

Je Mercedes ophalen uit Duitsland, langs de RDW, de rest-BPM berekenen… Daar zit je toch helemaal niet op te wachten? Laat het importeren daarom aan ons over. Na 2-3 weken staat je nieuwe Mercedes inclusief gele platen voor de deur. Klaar voor de eerste rit.

Tijdens het traject word je keurig op de hoogte gehouden van de voortgang. Zo weet je altijd precies hoe het ervoor staat. Heb je nog geen auto op het oog? Laat ons dan een selectie maken van geschikte auto’s. Je hoeft alleen maar je wensen en eisen door te geven.

A

Eén aanspreekpunt

Tijdens het hele proces heb je altijd te maken met dezelfde persoon.

A

Echt goed geregeld

Onze klanten zijn bijzonder tevreden met onze manier van werken. Lees hun ervaringen maar eens.

A

Snel voor de deur

Je Mercedes staat in 2-3 weken al bij je voor de deur. Klaar voor de eerste rit.

“Super geholpen bij het vinden en importeren van onze droomauto. Je geeft je wensen door en vanaf dan wordt eigenlijk alles voor je geregeld. Stap voor stap keurig geïnformeerd. Proces wordt helder uitgelegd. Bedankt Nick!”

– J. Erkens

“Geeft een rustig gevoel dat er iemand je zaken in goede banen leidt en een antwoord heeft op alle relevante vragen. Ook de schatting van de te betalen BPM was in de roos. Prima service en ondersteuning. Een echte coach! Bedankt Nick.”

– Michel Dingemans

Heldere uitleg over de procedure, de verwachte duur hiervan en de kosten. Inmiddels twee weken verder en staat de auto voor mijn deur. Kreeg regelmatig een telefoontje met een update. Een echte aanrader!

– Michiel van Dasler

Enorm aanbod tweedehands Mercedessen in Duitsland

Kijk je op de Nederlandse occasionsites, dan vind je zo’n 22.000 Mercedessen. Hoe anders is dan in Duitsland. Bij onze buren worden meer dan 110.000 tweedehands Mercedessen aangeboden. Dat is nogal een verschil. Aan de ene kant komt dat door de vele inwoners daar. Maar ook doordat Mercedes een Duits merk is.

Medewerkers van het merk krijgen een auto van de zaak, waar ze ongeveer een jaar in rijden. Daarna worden ze verkocht. Dit zijn de zogenoemde Jahreswagens. Deze Mercedessem zijn jong, hebben een lage tellerstand, zitten goed in de opties én zijn aantrekkelijk geprijsd.

Je ideale Mercedes? Die vind je zeker hier. Zoek je een GLB uitgevoerd als AMG-Line in de kleur Galaxyblau? Of een matgrijze E-klasse met Burmester® audio? Grote kans dat je ‘m bij onze buren vindt.

Bekijk ook: BMW importeren / Audi importeren / Porsche importeren

Neem contact op voor Gratis advies

Wil je liever gelijk in contact komen? Bel of app ons dan!

een renault captur
een audi a3
tevreden klant met gekeurde porsche

Zo importeren we je Mercedes

A

Zoekopdracht (optioneel)

Heb je zelf nog geen auto op het oog? Dan zoeken wij hem voor je. Je geeft je wensen door, en wij maken een selectie van geschikte auto’s. Het maakt niet uit of je wensen concreet zijn of niet.

Zoek je een smaragdgroene E-klasse met bruin interieur? Wij gaan voor je op zoek. Je wensen kunnen natuurlijk ook bestaan uit bepaalde opties zoals MBUX, keyless go automatisch inparkeren.

Wij zorgen voor een selectie van Mercedessen die passen bij je wensen.

A

Vooronderzoek

Het vooronderzoek is onderdel van de zoekopdracht. We achterhalen zoveel mogelijk informatie over het verleden van deze Mercedessen. Denk aan de onderhoudshistorie, het schadeverleden en de tellerstand.

We willen een zo compleet mogelijk beeld van de auto. Daarom letten we ook op bekende Mercedes-problemen. Dit doen we voordat we daadwerkelijk afreizen naar een van de auto’s. Zo komen we niet voor vervelende verrassingen te staan.

A

Berekening rest-BPM

Met onze aanpak betaal je altijd de laagst mogelijke rest-bpm. Er zijn drie manieren om de rest-bpm te berekenen. Vooraf maken we een inschatting van de hoogte, en die schatting is bijna altijd een schot in de roos (alsdus onze klanten).

A

Aankoopkeuring (optioneel)

Met de aankoopkeuring krijg je inzicht in de staat van je toekomstige Mercedes. Luxe auto’s zitten vol elektronica en techniek. Reparatie kan flink in de papieren lopen. Daarom controleren we de auto op tientallen punten. Zowel technisch als optisch.

Je mag mee naar Duitsland, maar we kunnen de aankoopkeuring ook zonder jou uitvoeren. Je ontvangt een helder verslag van de keuring, inclusief duidelijke foto’s.

A

Transport (optioneel)

Je nieuwe Mercedes kan op twee manieren naar Nederland komen. Je haalt de auto zelf op, of wij transporteren ‘m voor je. Maar net wat je voorkeur heeft. Uiteraard is je auto tijdens het transport verzekerd.

A

Aangifte BPM

En dan is het tijd voor de BPM-aangifte. Dat regelen wij allemaal voor je. We vullen het formuilier in en zorgen dat de aangifte bij de Belastingdienst komt. Het bedrag maak je rechtstreeks over naar de Belastingdienst.

A

Invoering RDW

Het oog wil ook wat. Daarom controleren we de optische staat van de auto. Zowel het interieur als het exterieur.

We kijken naar krassen, deukjes, steenslag en naar de staat van zaken als de velgen, bekleding, het stuurwiel en de pookknop.

We beoordelen dan ook of de gebruikssporen passen bij de leeftijd en de tellerstand van de auto.

Je Mercedes laten importeren, of alleen keuren?

Wil je de auto laten importeren of alleen keuren? Bekijk hieronder onze pakketten. Onze prijzen zijn onder andere afhankelijk van de locatie van de auto.

Klanten vertellen

Deze klanten zijn zeer tevreden over de service en besparingen

 

Besparing €5000

Deze mooie Volvo XC90 heb ik via Auto Import Coach laten importeren.

De auto heeft allerlei extra opties maar door het importeren ben ik hier veel minder geld aan kwijt.

Vincent

Besparing €2000

Super blij met mijn Porsche 944 S2! Al een hele poos opzoek naar deze auto en gevonden in Duitsland.

Dankzij Auto Import Coach weet ik dat de auto technisch 100% is en is het invoeren vlekkeloos verlopen.

Richard

Besparing €4000

Geweldig mooie audi met luxe opties laten importeren! Inclusief alle kosten voor het laten importeren besparen we nog ruim €4000!

Mijn volgende auto laat ik zeker weten weer importeren door Auto Import Coach! Nogmaals bedankt.

Gert

Contact met ons

Openingstijden

Maandag- zondag: op afspraak

Bedrijfsgegevens

Kvk:        62201964
BTWnr.  NL001948043B48

Locatie

Ondernemersweg 5a
7541PK Holten

Direct contact via Whatsapp