Porsche importeren? Wij halen ‘m voor je uit Duitsland

Een Porsche kopen is een droom voor velen. En jij staat op het punt om die droom waar te maken. Maar al dat geregel wat komt kijken bij de import, past daar niet helemaal bij. Je moet de BPM berekenen, de aangifte doen, naar de RDW en ook niet onbelangrijk: de auto moet naar Nederland komen. 

Geen nood. Wij regelen alles voor je. Na 2-3 weken staat je Porsche voor de deur. Mét Nederlandse kentekenplaten. Dan kan het feest echt beginnen. Heb je de perfecte Porsche nog niet gevonden? Geef je wensen en eisen door en wij maken een selectie van geschikte auto’s.

A

Eén aanspreekpunt

Tijdens het hele proces heb je altijd te maken met dezelfde persoon.

A

Echt goed geregeld

Onze klanten zijn bijzonder tevreden met onze manier van werken. Lees hun ervaringen maar eens.

A

Snel voor de deur

Je Porsche staat in 2-3 weken al bij je voor de deur. Klaar voor de eerste rit.

“Super geholpen bij het vinden en importeren van onze droomauto. Je geeft je wensen door en vanaf dan wordt eigenlijk alles voor je geregeld. Stap voor stap keurig geïnformeerd. Proces wordt helder uitgelegd. Bedankt Nick!”

– J. Erkens

“Geeft een rustig gevoel dat er iemand je zaken in goede banen leidt en een antwoord heeft op alle relevante vragen. Ook de schatting van de te betalen BPM was in de roos. Prima service en ondersteuning. Een echte coach! Bedankt Nick.”

– Michel Dingemans

Heldere uitleg over de procedure, de verwachte duur hiervan en de kosten. Inmiddels twee weken verder en staat de auto voor mijn deur. Kreeg regelmatig een telefoontje met een update. Een echte aanrader!

– Michiel van Dasler

Ruim 15.000 Porsches te koop in Duitsland

Porsche is één van de bekensdste Duitse automerken. Een echt sportwagenmerk zoals zijn Italiaanse concurrenten. In Nederland staan er minder dan 3.000 te koop. Ongeveer een vijfde van het aanbod in Duitsland.

Medewerkers van het merk krijgen een auto van de zaak, waar ze ongeveer een jaar in rijden. Daarna worden ze verkocht. Dit zijn de zogenoemde Jahreswagens (Porsche noemt ze ook wel Werkwagens). Deze Porsches zijn jong, hebben een lage tellerstand, zitten goed in de opties én zijn aantrekkelijk geprijsd.

Kortom: het aanbod is één gote snoepwinkel. Zoek je een Taycan in de kleur Cherry metallic? Of een Cayenne in de kleur Mahagoni metallic? Grote kans dat je ‘m hier vindt.

Bekijk ook: BMW importeren / Mercedes importeren / Audi importeren

Neem contact op voor Gratis advies

Wil je liever gelijk in contact komen? Bel of app ons dan!

een porsche cayman
Tevreden klant met zijn nieuwe porsche

Zo importeren we je Porsche

A

Zoekopdracht (optioneel)

Heb je zelf nog geen auto op het oog? Dan zoeken wij hem voor je. Je geeft je wensen door, en wij maken een selectie van geschikte auto’s. Het maakt niet uit of je wensen concreet zijn of niet.

Zoek je een zwarte Panamera met alcantara interieur? Wij gaan voor je op zoek. Je wensen kunnen natuurlijk ook bestaan uit bepaalde opties zoals een Sports Chrono package of achterasbesturing.

Wij zorgen voor een selectie van Porsches die passen bij je wensen.

A

Vooronderzoek

Het vooronderzoek is onderdel van de zoekopdracht. We achterhalen zoveel mogelijk informatie over het verleden van deze Porsches. Denk aan de onderhoudshistorie, het schadeverleden en de tellerstand.

We willen een zo compleet mogelijk beeld van de auto. Daarom letten we ook op bekende Porsche-problemen zoals de krukaskering bij de 997. Dit doen we voordat we daadwerkelijk afreizen naar een van de auto’s. Zo komen we niet voor vervelende verrassingen te staan.

A

Berekening rest-BPM

Met onze aanpak betaal je altijd de laagst mogelijke rest-bpm. Er zijn drie manieren om de rest-bpm te berekenen. Vooraf maken we een inschatting van de hoogte, en die schatting is bijna altijd een schot in de roos (alsdus onze klanten).

A

Aankoopkeuring (optioneel)

Met de aankoopkeuring krijg je inzicht in de staat van je toekomstige Porsche. Luxe auto’s zitten vol elektronica en techniek. Reparatie kan flink in de papieren lopen. Daarom controleren we de auto op tientallen punten. Zowel technisch als optisch.

Je mag mee naar Duitsland, maar we kunnen de aankoopkeuring ook zonder jou uitvoeren. Je ontvangt een helder verslag van de keuring, inclusief duidelijke foto’s.

A

Transport (optioneel)

Je nieuwe Porsche kan op twee manieren naar Nederland komen. Je haalt de auto zelf op, of wij transporteren ‘m voor je. Maar net wat je voorkeur heeft. Uiteraard is je auto tijdens het transport verzekerd.

A

Aangifte BPM

En dan is het tijd voor de BPM-aangifte. Dat regelen wij allemaal voor je. We vullen het formuilier in en zorgen dat de aangifte bij de Belastingdienst komt. Het bedrag maak je rechtstreeks over naar de Belastingdienst.

A

Invoering RDW

Het oog wil ook wat. Daarom controleren we de optische staat van de auto. Zowel het interieur als het exterieur.

We kijken naar krassen, deukjes, steenslag en naar de staat van zaken als de velgen, bekleding, het stuurwiel en de pookknop.

We beoordelen dan ook of de gebruikssporen passen bij de leeftijd en de tellerstand van de auto.

Je Porsche laten importeren, of alleen keuren?

Wil je de auto alleen laten keuren of ook laten importeren? Bekijk hieronder onze pakketten. Onze prijzen zijn onder andere afhankelijk van de locatie van de auto.

Klanten vertellen

Deze klanten zijn zeer tevreden over de service en besparingen

 

Besparing €5000

Deze mooie Volvo XC90 heb ik via Auto Import Coach laten importeren.

De auto heeft allerlei extra opties maar door het importeren ben ik hier veel minder geld aan kwijt.

Vincent

Besparing €2000

Super blij met mijn Porsche 944 S2! Al een hele poos opzoek naar deze auto en gevonden in Duitsland.

Dankzij Auto Import Coach weet ik dat de auto technisch 100% is en is het invoeren vlekkeloos verlopen.

Richard

Besparing €4000

Geweldig mooie audi met luxe opties laten importeren! Inclusief alle kosten voor het laten importeren besparen we nog ruim €4000!

Mijn volgende auto laat ik zeker weten weer importeren door Auto Import Coach! Nogmaals bedankt.

Gert

Contact met ons

Openingstijden

Maandag- zondag: op afspraak

Bedrijfsgegevens

Kvk:        62201964
BTWnr.  NL001948043B48

Locatie

Ondernemersweg 5a
7541PK Holten

Direct contact via Whatsapp