Ervaringen – Deze mensen lieten een auto of camper importeren

Dit is een selectie van klantervaringen. Ze hebben allemaal een auto of camper laten importeren door Auto Import Coach. Hieronder vertellen ze hoe ze dat hebben ervaren. Wil je ook je auto of camper probleemloos laten importeren? Neem dan nu contact met ons op.

Ook zorgeloos een auto of camper importeren?
Bel of app ons vandaag nog

Ervaring van Robin Ripke

Buscamper uit Duitsland

Nick heeft ons super goed geholpen om onze nieuwe camper op NL kenteken te krijgen. De communicatie verliep vlot en Nick hield ons goed op de hoogte van de status. Ik kan hem zeker aanbevelen en zelf kom ik zeker nog een keer terug 😉
een geimporteerde buscamper

Ervaring van Akash Hanoman

Auto uit België

Nick is een echte vakman en heeft ons deze zomer geholpen bij het importeren van onze droomauto die ik zelf had gevonden bij een exclusieve dealer in België. Ondanks de zomerdrukte bij de RDW is het Nick gelukt om het registratieproces vlot af te handelen. Hierdoor hebben wij niet lang hoeven wachten op het registratieproces. Toen we de afspraak maakte om de auto op te halen had Nick de auto zelfs een wasbeurt gegeven. Nick is een echte professional, maar belangrijker nog: een prettig mens om mee samen te werken. Doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Dank je wel Nick voor je service!
uit duitsland geimporteerde bmw x5

Ervaring van Ferry Visser

Camper uit Duitsland

Een jaar geleden hebben wij besloten een (nieuw) aangeboden huurcamper in Duitsland aan te schaffen met als leveringsdatum in November. Voor dit traject in contact gekomen met Nick Huiskes. Zowel voorafgaand aan als het gehele importtraject heeft Nick via AutoImportCoach een uitskekende dienst bewezen. Dit op het gebied van informatie, begeleiding en keuring van de Camper. Ondanks dat een dergelijk traject zijn risico’s kent weet Nick vanuit zijn vakmanschap dit risico tot een minimum te beperken. Ook het voorgestelde traject door Nick met o.a. de RDW verliep zeer voortvarend. Ik geef hier een dikke tien voor. Binnenkort overwegen wij om ook onze privé auto via import aan te schaffen. Hiervoor zullen wij dan zeker van de diensten van Nick gebruik maken.
geimporteerde camper uit duitsland

Ervaring van Vincent Ruter

Camper uit Duitsland

Auto Import Coach is een echte specialist op het gebied van Camper en Auto import. Nick is een erg kundige, klantvriendelijke, aardige man die altijd tijd voor je maakt voor vragen en adviezen. Wij hebben de communicatie met Nick als zeer prettig ervaren. Uiteindelijk is het ons gelukt onze droomcamper aan te schaffen mede dankzij Nick. Wij zullen zeker Nick weer benaderen voor een volgende klus. Nick, hartelijk dank voor al je adviezen en hulp. Zonder jou was dit nooit gelukt!
een uit duitsland geimporteerde camper

Ervaring van Nico Ruiter

Auto uit België

In september een aankoopkeuring laten doen voor mijn BMW Z4. Deze auto heb ik gekocht in België. Een goede communicatie, een mooi en compleet rapport en een nette prijs.
bmw z4 import duitsland

Ervaring van Ronald Steenbakkers

Auto uit Duitsland

Met veel plezier heb ik Nick Huiskes ingehuurd om mij te assisteren bij het kopen van mijn auto van een particulier in Duitsland. Ik heb onder andere voor hem gekozen omdat Nick ter plaatse een technische keuring uit kan voeren. Daarnaast heeft hij het contact in het Duits onderhouden met de koper en allerlei werkafspraken gemaakt met de verkoper. Een dag lang ben ik achter hem aan gelopen bij de Duitse RDW met allerlei papieren. Aan het eind van de dag stond mijn auto in Arnhem. Bedankt Nick het was een grappige Duitse ervaring!
een geimporteerde mercedes s klasse uit duitsland

Ervaring van Mario Willemsen

Camper uit Duitsland

Na een korte kennismaking waarbij direct een prettig contact ontstond, ging Nick aan de slag om contact te leggen en te onderhandelen met de Duitse verkopers van onze droomcamper. De verkoop was via particuliere verkopers en we merkten dat Nick zo’n vertrouwen had gekweekt bij dit Duitse stel, dat ze het aandurfden om de camper aan ons te verkopen. Aan Nick konden we het geregel met de documenten met een gerust hart overlaten waardoor het importeren erg soepel verliep. Tijdens het hele proces hebben we veelvuldig en laagdrempelig contact gehad wat we als zeer prettig hebben ervaren. Na deze positieve ervaring kunnen wij Auto Import Coach Nick zeker aanraden.

een geimporteerde camper uit duitsland

Ervaring van Paul Bijvoet

Camper uit Duitsland

Onze perfecte camper stond in Duitsland! Het importeren was door Nick gelukkig goed verlopen, want er waren flink wat hobbels onderweg. We warenen blij met de scherpe blik van Nick. Vervolgens heeft Nick onze BPM aanvraag ook zeer positief laten uitvallen, een financieel voordeel waarmee we Nick kunnen betalen en flink wat diesel kunnen kopen! Nick heeft ons geregeld gebeld en gevraagd hoe alles verliep, en alles super geregeld. We zijn zo BLIJ dat we Nick hebben gevraagd, en niet zelf het avontuur hebben aangevlogen. Nick, je bent een topper!

een gele camper uit duitsland

Ook zorgeloos een auto of camper importeren?
Bel of app ons vandaag nog

Ervaring van Niels Voorbraak

Camper uit Duitsland

Super tevreden zijn we met onze nieuwe camper. Nick heeft ons perfect geholpen met invoeren en het inbouwen van de extra optie’s van de camper. Op het moment dat wij de camper kochten in Duitsland heeft Nick ons heel goed ondersteunt ook omdat wij de Duitse taal niet machtig zijn.

geimporteerde camper

Ervaring van Charel van Eck

Auto uit Duitsland

Na een korte kennismaking hebben we aan kunnen geven wat wij zochten. Nick is hier mee aan de slag gegaan en met 2 weken was onze auto in Duitsland gevonden. Door Nick is een aankoopkeuring gedaan, de verkoper in Duitsland was onder de indruk van de grondigheid waarmee dit werd gedaan.

Mede hierdoor is de aanschafprijs zelfs nog iets omlaag gegaan. Op advies van Nick niet de gewone BPM berekening gedaan maar de auto laten taxeren. Hiermee werd flink geld uitgespaard. Nadat de auto in NL was aangekomen waren alle documenten zeer snel geregeld.

Nick verstaat zijn vak, en is heel transparant geen enkele verrassing achteraf. Persoonlijk contact was echt heel goed. Mijn volgende auto wordt weer een importauto en dan ga ik zeker weer met Nick in zee. Ik kan hem iedereen aanraden.

geimporteerde bmw x3

Ervaring van Michiel van Dasler

Auto uit Duitsland

Had zelf een auto gevonden in Duitsland en zocht een bedrijf die voor mij de hele importprocedure inclusief het vervoer naar Nederland kon regelen. Het eerste bedrijf dat ik vond via Google beloofde mij de zelfde ochtend nog terug te bellen.

Omdat ik niet werd teruggebeld, belde ik zelfde middag daarom met het 2e bedrijf dat ik vond via Google: Auto Import Coach. Van Nick Huiskes kreeg ik direct een heldere uitleg over de procedure, de verwachte duur hiervan en de kosten. Inmiddels zijn we twee weken verder en staat de auto voor mijn deur.

Tijdens de producente kreeg ik regelmatig een telefoontje met een update. Een echte aanrader voor als je de import geheel uit handen wilt geven! 

geimporteerde volv xc90

Ervaring van Krzysztof Gutowski

Camper uit Duitsland

We worked with Auto Import Coach when importing our RV from Germany to the Netherlands. We heard about Nick and his business from our friends who also used his services earlier. With how things went – I can surely recommend autoimportcoach.nl

geimporteerde dethleffs

Ervaring van Ben van Moerkerk

Auto uit Duitsland

Nick heeft mij op zeer professionele wijze geholpen met het importeren van een auto uit Berlijn. Op deskundige wijze heeft hij de desbetreffende auto geinspecteerd en op waarde getaxeerd. Vervolgens is het invoerproces zeer soepel en conform afspraak verlopen. Erg tevreden.

geimporteerde audi q5

Ervaring van Roy Schoppink

Camper uit Duitsland

Nick heeft voor mij de invoer van een camper geregeld. Kent echt de spelregels van het invoeren en weet hoe reëel met de verschillende aspecten van het invoeren om moet worden gegaan. Praktisch, adequaat en snel. Zeer zeker een aanrader! Dit was voor mij zeker niet de laatste keer.

geimporteerde adria sonic

Ervaring van Toon Wouters

Auto uit Duitsland

Nick heeft me zeer accuraat en goed geholpen met het invoeren van mijn auto vanuit Duitsland tegen zeer concurrerende tarieven en geheel transparant. Het hele proces heeft minder dan een week in beslag genomen. Ik kan hem aan ieder aanbevelen.

geimporteerde audi a6

Ervaring van Johannes van Blitterswijk

Aankoopkeuring camper in Nederland

Nick heeft voor mij een aankoopkeuring gedaan van een camper die in nederland staat. Dat heeft hij heel nauwkeurig en netjes gedaan. Nick heeft verstand van zaken! Het rapport dat hij erbij leverde was uitgebreid en zeer volledig. Ik zou hem iedereen aanraden.

geimporteerde dethleffs

Ervaring van Andreas Stomps

Camper uit Duitsland

Nick heeft prima geholpen met de import van onze Camper. Het bespaart je veel administratieve rompslomp en tijd. Ik kan Auto importcoach van harte aanbevelen.

interieur van een camper

Ervaring van Hans van Selm

Camper uit Duitsland

Snelle en effectieve communicatie.

geimporteerde hymer

Ervaring van Michel Dingemans

Camper uit Duitsland

Prima service en ondersteuning bij import camper uit Duitsland. Geeft een rustig gevoel dat er iemand je zaken in goede banen leidt en een antwoord heeft op alle relevante vragen. Ook de schatting van de te betalen BPM was in de roos. Een echte coach! Bedankt Nick.

geimporteerde dethleffs

Ook zorgeloos een auto of camper importeren?
Bel of app ons vandaag nog

Contact met ons

Openingstijden

Maandag- zondag: op afspraak

Bedrijfsgegevens

Kvk:        62201964
BTWnr.  NL001948043B48

Locatie

Ondernemersweg 5a
7541PK Holten

Direct contact via Whatsapp