Ervaringen – Deze mensen lieten een auto of camper importeren

Dit is een selectie van klantervaringen. Ze hebben allemaal een auto of camper laten importeren door Auto Import Coach. Hieronder vertellen ze hoe ze dat hebben ervaren. Wil je ook je auto of camper probleemloos laten importeren? Neem dan nu contact met ons op:

Ervaring van Paul Bijvoet

Onze perfecte camper stond in Duitsland! Het importeren was door Nick gelukkig goed verlopen, want er waren flink wat hobbels onderweg. We warenen blij met de scherpe blik van Nick. Vervolgens heeft Nick onze BPM aanvraag ook zeer positief laten uitvallen, een financieel voordeel waarmee we Nick kunnen betalen en flink wat diesel kunnen kopen! Nick heeft ons geregeld gebeld en gevraagd hoe alles verliep, en alles super geregeld. We zijn zo BLIJ dat we Nick hebben gevraagd, en niet zelf het avontuur hebben aangevlogen. Nick, je bent een topper!

een gele camper uit duitsland

Ervaring van Niels Voorbraak

Super tevreden zijn we met onze nieuwe camper. Nick heeft ons perfect geholpen met invoeren en het inbouwen van de extra optie’s van de camper. Op het moment dat wij de camper kochten in Duitsland heeft Nick ons heel goed ondersteunt ook omdat wij de Duitse taal niet machtig zijn.

geimporteerde camper

Ervaring van Charel van Eck

Na een korte kennismaking hebben we aan kunnen geven wat wij zochten. Nick is hier mee aan de slag gegaan en met 2 weken was onze auto in Duitsland gevonden. Door Nick is een aankoopkeuring gedaan, de verkoper in Duitsland was onder de indruk van de grondigheid waarmee dit werd gedaan.

Mede hierdoor is de aanschafprijs zelfs nog iets omlaag gegaan. Op advies van Nick niet de gewone BPM berekening gedaan maar de auto laten taxeren. Hiermee werd flink geld uitgespaard. Nadat de auto in NL was aangekomen waren alle documenten zeer snel geregeld.

Nick verstaat zijn vak, en is heel transparant geen enkele verrassing achteraf. Persoonlijk contact was echt heel goed. Mijn volgende auto wordt weer een importauto en dan ga ik zeker weer met Nick in zee. Ik kan hem iedereen aanraden.

geimporteerde bmw x3

Ervaring van Michiel van Dasler

Had zelf een auto gevonden in Duitsland en zocht een bedrijf die voor mij de hele importprocedure inclusief het vervoer naar Nederland kon regelen. Het eerste bedrijf dat ik vond via Google beloofde mij de zelfde ochtend nog terug te bellen.

Omdat ik niet werd teruggebeld, belde ik zelfde middag daarom met het 2e bedrijf dat ik vond via Google: Auto Import Coach. Van Nick Huiskes kreeg ik direct een heldere uitleg over de procedure, de verwachte duur hiervan en de kosten. Inmiddels zijn we twee weken verder en staat de auto voor mijn deur.

Tijdens de producente kreeg ik regelmatig een telefoontje met een update. Een echte aanrader voor als je de import geheel uit handen wilt geven! 

geimporteerde volv xc90

Ervaring van Krzysztof Gutowski

We worked with Auto Import Coach when importing our RV from Germany to the Netherlands. We heard about Nick and his business from our friends who also used his services earlier. With how things went – I can surely recommend autoimportcoach.nl

geimporteerde dethleffs

Ervaring van Ben van Moerkerk 

Nick heeft mij op zeer professionele wijze geholpen met het importeren van een auto uit Berlijn. Op deskundige wijze heeft hij de desbetreffende auto geinspecteerd en op waarde getaxeerd. Vervolgens is het invoerproces zeer soepel en conform afspraak verlopen. Erg tevreden.

geimporteerde audi q5

Ervaring van Roy Schoppink

Nick heeft voor mij de invoer van een camper geregeld. Kent echt de spelregels van het invoeren en weet hoe reëel met de verschillende aspecten van het invoeren om moet worden gegaan. Praktisch, adequaat en snel. Zeer zeker een aanrader! Dit was voor mij zeker niet de laatste keer.

geimporteerde adria sonic

Ervaring van Toon Wouters

Nick heeft me zeer accuraat en goed geholpen met het invoeren van mijn auto vanuit Duitsland tegen zeer concurrerende tarieven en geheel transparant. Het hele proces heeft minder dan een week in beslag genomen.

Ik kan hem aan ieder aanbevelen.

geimporteerde audi a6

Ervaring van Johannes van Blitterswijk

Nick heeft voor mij een aankoopkeuring gedaan van een camper die in nederland staat. Dat heeft hij heel nauwkeurig en netjes gedaan. Nick heeft verstand van zaken! Het rapport dat hij erbij leverde was uitgebreid en zeer volledig. Ik zou hem iedereen aanraden.

geimporteerde dethleffs

Ervaring van Andreas Stomps

Nick heeft prima geholpen met de import van onze Camper. Het bespaart je veel administratieve rompslomp en tijd. Ik kan Auto importcoach van harte aanbevelen.

interieur van een camper

Ervaring van Hans van Selm

Snelle en effectieve communicatie.

geimporteerde hymer

Ervaring van Michel Dingemans

Prima service en ondersteuning bij import camper uit Duitsland. Geeft een rustig gevoel dat er iemand je zaken in goede banen leidt en een antwoord heeft op alle relevante vragen. Ook de schatting van de te betalen BPM was in de roos. Een echte coach! Bedankt Nick.

geimporteerde dethleffs

Contact met ons

Openingstijden

Maandag- zondag: op afspraak

Bedrijfsgegevens

Kvk:        62201964
BTWnr.  NL001948043B48

Locatie

Geograaf 36
6921 EW Duiven

Direct contact via Whatsapp